LANCERING FASE III project Poortvelden Aarschot naar nieuws overzicht

20 Juni 2021

Naar aanloop van de lancering van de derde fase hebben jullie de start der uitvoeringswerken kunnen vaststellen. In totaal worden er 34 woningen met tuintje gebouwd voor verkoop.  Geïnteresseerden die in Aarschot wonen of werken, krijgen voorrang bij de keuze van hun woning. Voorafgaandelijk aan de officiële open oproep voorzien voorjaar 2022* zal er een infoavond aangekondigd worden.

HET PROJECT POORTVELDEN

Het project Poortvelden is een gemengd woonontwikkelingsproject in Aarschot. Het omvat een 260-tal woningen. In combinatie met woonzorgcentrum Poortvelde en het geplande woonproject van Apojo komen er woningen voor verschillende doelgroepen. Naast de bouw van de woningen neemt de private ontwikkelaar, de aanleg van de wegeninfrastructuur, de nutsleidingen en het openbaar groen voor zijn rekening.

OPEN OPROEP

Voor de verkoop van de woningen doet de stad een open oproep. Inwoners van Aarschot of mensen die in Aarschot werken, krijgen voorrang bij de keuze van hun woning.

EEN GEZELLIGE WOONOMGEVING VOOR JONG EN OUD

In het project Poortvelden staat de ontwikkeling van een levendige stadsbuurt voor de nieuwe bewoners centraal. Een groenebuurt op mensenmaat waar iedereen zich thuisvoelt. Er zal voldoende beplanting voorzien worden en een pleintje. 

WONINGEN TE KOOP - meer informatie kan u bekomen door te klikken op " INFO "

Binnenkort vind je hier een overzicht van de vier woningtypes die te koop worden aangeboden: met zadeldak , carport naast  de woning, sommige met inpandige garage, platte daken, ......

  • 14 halfopen bebouwingen
  • 20 gesloten bebouwingen

*  bedankt om rekening te houden met mogelijkse vertragingen als gevolg van COVID 19 maatregelen

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons